Tablet tartó tokok és állványok

A tabletekre is alapvetően az jellemző, ami az okostelefonokra, hogy egy ilyen kütyüvel egy számítógépet tartunk magunknál. Persze nagyobb, mint egy telefon, de bármikor könnyen magunkkal vihetjük bárhová. A képernyő kárpótol minket azért, mert nem tudjuk zsebre vágni. Élvezhetjük rajta a mozizást, vagy a játékot. A közösségi oldalakat is nagyobb méretben láthatjuk. Előnyös azért is, mert nem melegszik fel könnyen. Mivel itt a képernyőn keresztül „kommunikálunk” a géppel, könnyebb a használata, mint egy laptopé.

Épségének védelme érdekében tartsuk tokban.

Tablet tokok

A tablet tokok esetében a legfőbb elvárás az, hogy védje a készüléket. Bár valóban az az elsődleges funkciója, hogy biztonságban legyen a tabletünk, azért nem árt, ha más követelményeknek is megfelel.

Például előnyös, ha a készítéséhez felhasznált alapanyagok minősége elsőrangú, mert ez nemcsak a jó kinézet alapja, de kedvezően befolyásolja a tablet tok élettartamát. is.

Az UAG Lucent megfelel ezeknek a feltételeknek, fokozva még azzal is, hogy ultrakönnyű, ezért praktikus utazáskor is.

Samsung Galaxy tab tokok

Az S7/S8 Dux Ducis Toby Armored Samsung Galaxy Tab tok egy kifejezetten elegáns kivitelű, amit a fekete színe még hangsúlyosabbá tesz. Ebben tárolva a tabletet, biztos, hogy nem éri sérülés, mert kialakításának és precíziós kivágásainak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az eszközünkre.

A tokhoz egy érintő ceruza is tartozik, ami komoly segítséget jelent a tablet használatakor. Eco bőrből készült, amit TPU-val kombináltak. Praktikus, mert ez a tok állványként is működik.

Tablet tartó állványok

Külön tablet tartó állványra nincs mindenkinek szüksége, részben azért, mert a tokok többsége ezzel a funkcióval is rendelkezik, részben pedig azért, mert az alapvető használat során sem szükséges ennek megléte.

Vannak olyan esetek azonban, amikor egy állvány megkönnyíti a táblagép használatát. A fémből készült Twelve South Compass Pro hordozható iPad és tablet tartó állvány asztroszürke színével belesímul környezetébe. Praktikus, mert összecsukható, ha nincs rá szükség. Asztal hiányában ha ezt használjuk, könnyen gépelhetünk is rajta.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük