Sandra Norak sikeres ügyvéd lett, és a kihasznált nőknek segít. Nem volt azonban ez mindig így. Hat évet töltött a pokolban.

Rózsaszín köd

16 éves középiskolás volt, mikor megismerkedett egy nála 20 évvel idősebb férfival, aki őt elcsábította. Sarát elvakította a férfi lehengerlő szövege. Először minden szép és jó volt. Hetekig cseteltek, mielőtt találkoztak volna. Sandrát már akkor levette a lábáról a férfi, úgy érezte, hogy végre valaki csak rá figyel, nem úgy, mint a szülei.

Sajnos a szülei elhanyagolták, nem törődtek vele. Sandra úgy érezte, csak teher a szüleinek. Kereste a lehetőséget, hogy elmehessen otthonról, és mikor a férfi arra kérte, menjen vele, nem habozott. Nem szólt senkinek. Sem a szüleitől, sem az osztálytársaitól, barátnőitől nem búcsúzott el. Összepakolt pár ruhát egyik délután, majd este lelépett a férfival, aki kocsival ment érte, és azt ígérte, hogy mindent megad neki, amit csak szeretne.

Álmok helyett

Sajnos Sandra álmai nem váltak valóra, a férfi egy báránybőrbe bújt hazug farkas volt, aki miután elcsábította a lányt, arra kényszerítette, hogy egy mulatóban dolgozzon éjszakai pillangóként.

Sandra évekig hiába próbált elmenekülni, erre évekig nem volt lehetősége, olyan erős ellenőrzés alatt állt.

Végül azonban munkája során találkozott valakivel, aki megértette őt, és felkarolta, kiszabadította, segített neki talpra állni, elvégezni a jogi egyetemet.

Így lett Sandrából, a bántalmazott és kihasznált nőből a bántalmazott és kihasznált nők védője. Ma már ő segít másokon. Életcélja, hogy a rács mögé juttassa azokat, akik kizsákmányolják a nőket.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük