A Lidl nagyot üt – sportcipő kevesebb mint 5000 forintért az akciós újságban!

A kedvezmények királyának tényleg sikerült letarolnia a konkurenciát, és a tömegértékesítés egyik meghatározó szereplőjévé válnia.

A Lidl által forgalmazott termékek valóban nagyon változatosak. Találhatunk ruhákat, élelmiszereket, nagy értékű termékeket, háztartási gépeket. Meglehetősen kis területen a Lidl áruházi csapatoknak sikerül nagy mennyiségű terméket készletezniük.

Ezen a területen igazi szakértelem van. Általában, ha belépünk egy Lidl áruházba, egy teli kosárral jövünk ki.

Tavaly nyáron a diszkontkirály promóciós akciókat indított, hogy elcsábítsa vásárlóit. A világkonyha került reflektorfénybe. Így különböző országokból származó ételeket kínáltak: Portugália, Spanyolország, Olaszország vagy Libanon.

Az internetezők naponta reagálnak, amikor a Lidl marketingcsapatai az Instagram-fiókjukon mutatják be az összes új terméket. A legjobb akciós folyamatosan bemutatásra kerülnek a Lidl újság lapjain is.

Cipő mindössze 4999 forintért

Ha újra elkezdtük a sportolást, akkor ezek a cipők ideálisak lesznek a fizikai tevékenységekhez. Az Ocean Bound kollekció egy kihagyhatatlan ajánlat.

Ne feledjük, hogy ezek a lábbelik újrahasznosítottak, a cipők a strandokon vagy az óceánokban összegyűjtött anyagokból készültek. Klasszikus és kényelmes kialakításúak, ezekkel a cipőkkel könnyen megtehetjük a kilométereket. A lábunk meg fogja köszönni!

A habszivacs talpnak köszönhetően a lábunk tökéletes kényelmet élvezhet. Ezenkívül vannak férfiaknak és nőknek szánt modellek is. Ami a színeket illeti, szürke, fekete vagy rózsaszín között választhatunk. Az eladási ár pedig nagyon vonzó, hiszen mindössze 4999 forintba kerülnek.

Az biztos, hogy ez a kínálat nagyon gyorsan el fog fogyni. Mindenesetre senki sem tudja, hogy ugyanolyan őrületet fogunk-e tapasztalni, mint egy másik, a Lidl által forgalmazott tornacipő esetében.

Emlékezzünk, 2020-ban az áruház színeiben készült tornacipők az egész országban sikert arattak. Néhány rajongó nem habozott, hogy tovább értékesítse őket a neten, miközben megemelte az eredeti árat, amely 5000 forint volt.

Ha a Lidl mellett más vállalatok akcióira is kíváncsiak vagyunk, akkor olyan oldalak is léteznek, ahol az akciós újságok egy helyre gyűjtve lelhetők fel. Az ilyen webhelyeken még könnyebb a válogatás, és garantáltan jól járunk!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük