Három pedikűrös kezelés a tökéletes lábkörmökért

Pedikűrös kezelésekből millióféle létezik. Ráadásul erre még az épp aktuális mainstream divat is rátesz. Van, hogy épp a mézes vagy aranyporos bőrkezelés hódít, máskor pedig még ennél is hajmeresztőbb ötletek látnak napvilágot. Viszont ezek semmivel sem jobbak, mint az elődeik. Azonban léteznek valódi kezelések, amelyek minden korábbi elvárást felülmúlnak. Az alábbiakban három profi kezelést mutatunk be, amivel elképesztő eredményeket kapunk majd.

1. Unibrace – a fájdalommentes körömszabályozás innovációja

Micsoda pontosan az Unibrace körömszabályozás? Egy olyan eljárásról van szó, amely a deformált és benőtt körmöket hozza helyre. Méghozzá úgy, ahogyan azt a fogakkal egy fogszabályozó tenné. A deformált körömre finoman egy szabályozó huzalt ragasztanak, ami kíméletesen és fokozatosan hozza egyenesbe a benőtt és deformált körmöket. A kezelést többször ismételni kell a végleges eredményért, viszont cserébe fájdalommentes. Nincs kellemetlen feszegetés, nem akasztanak be semmit a körömlemezek alá. Egyszerűen és zseniálisan képes a módszer még a legerősebben benőtt körmöket is visszaállítani. Méghozzá tartós eredménnyel. Idővel a szabályozók elhagyhatóak, és a körmök maguktól fognak egészségesen nőni.

2. Kezelések az Arkada termékeivel – a hihetetlenül puha lábakért

Az Arkada egy professzionális lengyel márka, aminek az Unibrace kezelés innovációja is köszönhető. Ezek után valószínű már mindenki sejti, hogy a különféle krémjei mire képesek. Az Arkada olyan krémeket és ápolókat készít, amelyek valóban a világ egyik legjobb hidratáló képességgel rendelkeznek. Ezen kívül számtalan más terméke ismert, például a nagyon hatékony gombaellenes széruma, vagy a bőrkeményedés oldó folyadéka. Bármelyiket is választjuk, garantált a tökéletes eredmény.

3. Professzionális gombaellenes eljárások – hogy újra egészséges és ragyogó legyen a körmünk

A gyógypedikűrös a megfelelő kezelésekkel képes még a legdurvábban elfajzott gombás körmökből is újra egészségeset varázsolni. Ha azt gondolnánk menthetetlen a körmünk, ezt ne vegyük olyan biztosra. Azok a professzionális lábápoló szakemberek, akik naprakészen ismerik a legmodernebb eljárásokat, ma már olyan kezeléssel képesek eltávolítani a fertőzést, amely teljesen fájdalommentes. Ezen kívül olyan magas minőségű termékekkel dolgoznak, mint az Arkada megoldásai. Vagyis ha valóban tökéletes kezelést szeretnénk kapni, bátran és szégyenérzet nélkül keressünk fel egy lábspecialistát.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük