linképítés csomag ajánlatok és e-kereskedelem

Elektronikus kereskedelem és linképítés

A technológia rohamos fejlődésével az informatika és az internet életünk szinte minden területére betört: lehetőségünk van kapcsolatot tartani a barátainkkal és rokonainkkal, híreket olvasni. Az információszerzés sebessége is nagyban felgyorsult az olyan keresőmotorok segítségével, mint a Google, és már akár vásárolni is tudunk az internetről az elektronikus kereskedelem használatával.

Nagyon fontos a linképítés a webshopok számára

A különböző webshopokon történő vásárlások során az értékesítés és az elosztás is a weboldalon keresztül történik, majd a logisztika fejlettsége miatt akár már a rendelés utáni napon kezünkben tarthatjuk a megrendelt terméket, anélkül, hogy el kellett volna hagynunk otthonunkat. Ezt a kényelmes funkciót nem meglepő, hogy a magyarok nagy része használja: az egyik magyar felmérés kutatásai szerint 2018-ban 669 milliárd forint értékben történt online vásárlás Magyarországon, és a rendszeresen internetezők 89%-a vásárol online.

A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a műszaki cikkek, a szórakoztató elektronika, a ruházat, a játékok, valamint a háztartási eszközök. Egy online vásárlás átlagos értéke 15 400 forint volt 2018-ban.

Amennyiben azt a tendenciát nézzük, hogy a magyar online kiskereskedelmi forgalom 10 év alatt a tízszeresére nőtt, izgalmas belegondolni, hogy a további technológiai újításokkal miként fog ez alakulni a jövőben.

A hatalmas kereslet azonban komoly nyomást helyez az e-bolt tulajdonosokra, a keresőoptimalizálás feladatai még sohasem voltak ilyen szerte ágazók, a sokféle linképítés csomag mellett mindenki megtalálhatja a maga számítását. Itt csak arra kell figyelni, hogy valódi SEO szakértő végezze a munkát, és ne menjünk lépre a szélhámosoknak!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük