Drága mulatságnak bizonyult a nyaralás

A történet három évvel ezelőtt kezdődött, de mivel az igazságszolgáltatás lassan működik – jó munkához idő kell – most került pont a végére.

2019. évben két fiatal svéd turista elhatározta, hogy elmennek egy kicsit kikapcsolódni. Mivel Svédországban csak az alacsony alkohol tartalmú sörökhöz lehet bárhol hozzáférni, tömény italt és magasabb alkohol tartalmú egyéb szeszt csak a Systembolaget állami üzleteiben lehet vásárolni, és ott is csak húsz éven felülieknek, ezért úgy döntöttek, hogy a spanyolországi szigetre, Mallorcára fognak utazni.

Mallorca

Mallorca az üdülni, kikapcsolódni vágyók kedvelt célpontja. Nagyon sokan itt töltik éves szabadságukat. Mindenki megtalálhatja a neki való kikapcsolódási formát. Lehet pihenni a tengerparton, sportolni, úszni, aktívan pihenni. De ha valaki a passzív kikapcsolódást kedveli, arra is van módja.

A két svéd belevetette magát az éjszakai életbe, alaposan a pohár fenekére néztek, és egyre agresszívebbé váltak. Mivel nem lehetett velük bírni, a tulajdonos határozottan távozásra szólította fel őket, ami a fiataloknak nem tetszett.

Betörés, rablás, gyújtogatás

Visszatértek zárás után, megtámadták az egyik még ott lévő dolgozót, telefonokat, tableteket tulajdonítottak el, végül felgyújtották a bútorokat. A bíróságon mindent letagadtak, nem ismerték el tettüket. A terhelő bizonyítékok alapján azonban kiszabták az ítéletet, 3 év börtönbüntetést kaptak, valamint 27 ezer euro kártérítés megfizetésére is kötelezték őket, mely fedezetet nyújtott rongálásra, gyújtogatásra, lopásra, valamint a bérleti díjra is, amit azért kellett fizetni, hogy a felújítás alatt a klub működhessen.

Forrás: Sex Club Wien

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük