TikTok belépés

2016-ban kiadott, kínai gyártású, videómegosztó oldal, amely hihetetlen népszerűségnek örvend az utóbbi években. Felhasználói főleg a fiatalabb generációból kerülnek ki, de néhány vállalkozó szellemű, idősebb tagja is akad az alkalmazásnak.

Bejelentkezni Facebook, Google, Twitter, Apple, Instagram vagy telefon/e-mail/felhasználónév kombinációval lehet. Tehát széles körhöz szól, hiszen, aki már legalább egy közösségi oldalra regisztrált, annak rögtön használható az oldal. Ha abban a helyzetben vagyunk, hogy még egyszer sem próbáltuk ki az appot, akkor a „regisztráció” opció keretein belül megtehetjük ezt. Itt már csak a telefonszám vagy e-mail, Facebook, Google, illetve Twitter alternatíva jöhet szóba. Miután kiválasztottuk a számunkra ideálisat, és megadtuk a születési dátumunkat – már készen is vagyunk!

Bejelentkezni internetkapcsolattal tudunk, melyet főleg telefonról érdemes megtenni, bár számítógépen is van rá lehetőségünk. Azért ajánljuk inkább az első opciót, mivel érintőképernyős felületen sokkal könnyebb a TikTok kezelése, így például tableten, iPad-en vagy más hasonló eszközön élvezetesebb a használata.

Az oldalon főleg videókat posztolhatunk, melyeknek nincs meghatározott tartalma, szólhatnak bármiről. Bár a legnépszerűbbnek a táncolós videók számítanak a felületen. Követhetünk, kommentelhetünk, likeolhatunk és nézhetünk embereket, állatokat, tárgyakat, vagy amihez csak kedvünk van.

TikTok belépés után: a trendek

A TikTok bejelentkezés után érdemes figyelni, mivel akár heti rendszerességgel is feltűnhetnek új trendek, amelyek általában egy friss eseményhez kapcsolódnak, például egy zene megjelenése, egy politikai esemény, vagy rendelet, de bármi, amely felháborodásra vagy éppen népszerűségre tett szert az aktuális napokban. Sajnos, mint sok mindennek, ennek is lehetnek veszélyes oldalai, de ha az ember odafigyel és körültekintően követi ezeket a sokszor challenge-jellegű megmozdulásokat, akkor nem eshet bántódása.

Az alkalmazás kiváló kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújt, mellyel akár az egész család is mulathatja az idejét, csupán egy dologra célszerű odafigyelni: ne menjen el vele az egész napunk.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük