Pomádé, wax, sablon fésű  – Ismerd meg a barber termékek világát

Régi, közkedvelt poén a közösségi oldalakon, amikor fotón mutatja be valaki, hogyan néz ki egy női és egy férfi polc a fürdőszobában. Előbbin hegyekben állnak a különböző hajápolók, balzsamok, fixálók, egyéb kencék, utóbbin egyetlen flakon van, ami egyszerre sampon, tusfürdő és minden, amire a férfinak általában szüksége lehet. Szerencsére ennyire azért mégsem lehet leegyszerűsíteni a nemek közti különbségeket és egyre több férfiaknak szánt termék jelenik meg a kozmetikai piacon. 

Persze meg kell jegyeznünk, hogy a statisztikák szerint a férfiak (jóval) kevesebb időt töltenek a tükör előtt. Ekkor is csak olyan művelet miatt, amihez muszáj látni magukat, például borotválkozás alkalmával. Akik jártasabbak a témában, azoknak nem kell bemutatnunk a férfi kozmetikumok bőséges tárházát, amelyek változatosabbá teszik a mindennapi tisztálkodást és tartóssá az eredményt. 

Barber termékek a vonzó és ápolt megjelenésért

A pomádé szinte minden hajhosszra és típusra kiválóan alkalmazható krém, mind a modern, mind pedig a klasszikus stílus kedvelői szívesen használják. Amikor egy férfi minden hajszála tökéletesen a helyére van igazítva, akkor mérget vehetünk rá, hogy pomádét használ. Száraz hajra kenve több tartást biztosít, nedves hajon kevesebb tartást ad, de fényesebb lesz a frizura. 

A waxot egyébként sokan keverik a pomádéval. A két hajformázó abban különbözik egymástól, hogy előbbi nagyobb szabadságot ad, segítségével lazább, kócosabb frizura is készíthető. 

A szakáll sokak számára szimbólum, amely karaktert ad az arcnak és szinte minden férfi életében van egy szakasz, amikor hagyja kissé megnőni az arcszőrzetét. A sablon fésű egyszerű, de ötletes, derékszög formájú eszköz, amely ideális az otthoni gyors és precíz munkához. A fésű alakja lehetővé teszik a szakáll szimmetrikus borotválását, formára igazítását. 

A tökéletes megjelenést persze szakemberre is bízhatjuk. Van néhány barber shop Budapest szívében, ezek közül is kiemelkedik a Barber World szalon. Az üzletben szakértő kezek, barátságos hangulat és professzionális szolgáltatások várják a vendégeket. 

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük