Olvasónk jól megjárta a szivattyú vásárlással

Nemrég kaptunk egy olvasói levelet, amelyben arról számolt be a Facebook követőnk, hogy nagyon ráfázott a szivattyú vásárlással. Az interneten kutakodva akart olcsón venni, amikor egy teljesen ismeretlen webshop egész jónak tűnő ajánlatára bukkant. Nem habozott, rögtön meg is vette a berendezést, és az kis csúszással, de megérkezett hozzá.

Már a doboz kibontása után úgy tűnk, hogy a gép kissé eltér a weboldalon látható eszköztől. De ebben olvasónk nem volt biztos, és amúgy is, sürgősen kellett édesapjáék otthonában az eszköz. Az igazi probléma mintegy egy hónappal később adódott, amikor kapott egy telefont, és idős szülője elmondta, hogy a vadiúj berendezés meg sem mukkan. Azóta a helyi szerelő is megnézte, aki azt mondta, hogy rendkívül silány terméket sikerült megvenni, és javítása több lenne, mint egy új gépé. Ha egyáltalán lesz hozzá eszköz.

Szivattyút csak megbízható helyről szabad venni

A fenti probléma nem újkeletű, az internet telis-tele van hasonló történetekkel. Nem csak szivattyú témakörben, hanem számos más dologgal is. Az interneten vigyázni kell a fekete zónában működő webshopokkal, mivel ezek sokszor csak pár hónapig működnek, és elegendő áldozat megkopasztása után azonnal felszívódnak. A garanciális igényünkre pedig keresztet vethetünk.

Egy megbízható szivattyú webáruház mindig jól láthatóan feltünteti a céges adatokat a szerződési feltételekben és közli a garancia részleteit is. Emellett pedig sokszor más extrákat is kínál, egy igazi szakértői bolt képes arra, hogy tanácsot adjon nekünk a vásárláshoz.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük