webhosting

Mit tud a Bluehost a magyar piacon?

Az amerikai Bluehost több, mint kétmillió weboldalt hosztol, ezzel hatalmas mennyiségű tapasztalata gyűlt már össze a webhoszting területén. De mit tud ajánlani a magyar vásárlók számára, és megéri-e igénybe venni a szolgáltatásait?

A Bluehost a magyar vásárlókat is várja

A Bluehost többféle tárhely típussal várja a magyarokat. Az elosztott tárhelyei már havi pár dollárért megvásárolhatók, melyek tökéletesen, ha csak egy-két weboldalt szeretnénk feltenni az internetre.

A haladóbb felhasználásra készült a VPS, melyre más saját operációs rendszert és kiszolgáló környezetet telepíthetünk. Ha pedig már ezt is kinőjük, akkor jöhet a dedikált szerver bérlése, ahol már egy egész szervernek vagyunk a használói.

De mit tud a Bluehost, ami a magyar piacon nem érhető el? Magyarországon sokkal kisebb cégek vannak, akik így nem minden esetben tudják felvenni ezzel a profi szolgáltatóval a versenyt. Emellett, a magyar hoszting szolgáltatók sokszor apróságokat vesznek ki a kínálatukból, ami nekik spórolást jelent, nekünk ügyfélként meg bosszúságot. A Bluehost tárhely igénybe vételével viszont megkaphatjuk mindazokat a szolgáltatásokat, melyeket jól fel tudunk használni.

A Bluehost a csomagjaihoz ráadásul különféle ajándékokat is ad. Ide tartozik az ingyenes CDN, az ingyen SSL tanúsítvány, az ingyen IP cím, az ingyenes automatizált backup és számos más dolog. Ezekkel még több hozható ki a webhoszting csomagunkból, és jobban támogathatjuk a saját üzletünket.

A Bluehost ráadásul pénzvisszatérítési garanciát is kínál. Ha úgy érezzük, hogy valamiért nem felelt meg a szolgáltatásuk, a megadott időszakon belül kérhetjük a pénzünk visszatérítését, amelyet kérdések nélkül tesznek meg. Így nincs kínos magyarázkodás, miért nem választjuk őket, egyszerűen be kell jelenteni az igényünket a refundra. Persze az a tény, hogy ezt a Bluehost kínálni tudja, már jól jelzi azt a tényt, hogy igazából nincs mitől félniük, mivel a visszatérítések aránya elenyésző, ez egy igazán kiváló hoszting szolgáltató.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük