A Pommette pelenka tényleg komolyan veszi a visszajelzéseket

Mostanában sokat hallhattunk a Pommette pelenkákról, hiszen az utóbbi években egy egyre inkább feltörekvő márkáról beszélhetünk. A francia cég főleg az ügyes értékesítési technikájával és a termékeik kvalitásával nyerte meg a vevők szívét. Ám érdekesség, hogy egy nem túl populáris módszert is alkalmaznak a vásárlók véleményének meghallgatására.

A Pommette pelenka gyártója kivételes módszert használ

A Pommette pelenka gyártója már évek óta üzemel, és ez alatt az idő alatt kifejlesztett egy olyan rendszert, mellyel a vásárlók számára szinte teljes biztonságot nyújthatnak a termékek választása során. Ezzel az eljárással konkrétan a vevők észrevételeit kutatják.

Minden héten bemehet pár szülő, aki kipróbálhatja, tesztelheti a termékeket a gyártási helyszínen és véleményezheti a gyártási folyamatokat, illetve a végeredményt. Ezzel a Pommette cég heti szinten kaphat visszajelzést a vásárlóitól, amelyből mindenki profitál.

Ez egy kifejezetten ritka megoldás, de úgy tűnik, beválik, legalábbis az eladási statisztikák ezt mutatják. Többek között azért sem népszerű opció – a konkurencia körében – hogy beengedjék a vásárlókat a gyárakba, mert rengeteg szabványnak kell közben megfelelni. Ilyenkor hatalmas odafigyelést igényelnek a betérő szülők, hiszen higiénikus és biztonságos körtúrát, avagy tesztet kell levezényelni az ilyen alkalmakkor.

Viszont pontosan ezért lehetünk biztosabbak a dolgunkban, mint más pelenkák esetében, hiszen ha ezt meg tudják szervezni a gyár falai közt, illetve a szülők is elégedettek távoznak a termékek megtekintése után, akkor tényleg nem vállalunk sok kockázatot, amikor a Pommette pelenka valamelyik típusát választjuk.

Érdemes lehet még hozzátenni, hogy mivel ezt az árut importáljuk, ezért a gyár elhelyezkedése sem errefelé keresendő. Azonban ha Franciaországba vezet az utunk, akkor akár ki is próbálhatunk egy ilyen tesztelést, meggyőződésképp.

Bár ha erre nem nyílik lehetőségünk a közeljövőben, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen az interneten számos forrásból kaphatunk információt a témával kapcsolatban, tehát pelenka-választásra fel!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük